Auto-škola "BOSNA SAM" Maglaj galerija utisci

"BOSNA SAM"
PORUKA IZ ŠKOLE

Autoškola "BOSNA SAM" Maglaj ima za cilj pretvoriti te u sigurnog, uspješnog i vještog vozača, koristeći se odlično opremljenim vozilima, savremenim saznanjima, naprednom tehnologijom te širim rasponom stvarnih i simuliranih saobraćajnih situacija.

Uz nas ćeš naučiti saobraćajne propise i sigurnosna pravila, pružiti prvu pomoć i savladati upravljanje vozilom. Naš se program odvija dijelom u moderno opremljenim učionicama s interaktivnim softverom, te dijelom na pravim cestama.

Naziv:"BOSNA SAM"
Adresa:Viteška, Maglaj
Telefoni:032/609-110; Viber 061/874-813;
Internet:https://www.facebook.com/autoskolabosna27
Direktor:Mirsad Mešić, dipl. ing. saobraćaja
Email:bosna@bih.net.ba
Soc. media:https://www.facebook.com/autoskolabosna27
https://www.instagram.com/autoskolabosna

Utisci i komentari polaznika o obuci

 

Filter   

Galerija slika

galerija slika

O autoškoli

Autoškola "BOSNA SAM" je osnovana 1990. godine i jedna je od prvih privatnih autoškola u BiH. U dosadašnjem periodu, škola je obučila prek 10,000 kandidata za sve kategorije (A, B, C, C1, C1E, CE i D). Autoškola "BOSNA SAM" nastoji pratiti najnovije trendove i postignuća u svojoj oblasti djelovanja, tako da je prva autoškola u ZE-DO Kantonu koja koristi sistem testovi.ba - napredni sistem za on-line obuku i testiranje iz teorijskog dijela ispita. Što se tiče praktičnog dijela obuke, škola je nedavno obezbijedila nova Mercedes vozila koja su se pokazali izvrsnim, kako za B, tako i za C kategorije. Za više detalja pogledajte našu galeriju slika.

Želite postati profesionalni vozač teretnih vozila?

Javite nam se u inbox ✉ ili telefonom 📱 za više informacija. Nudimo posebne pogodnosti za polaganje C i CE kategorije. ⚠️Sa nama do vozačke A kategorije⚠️

Volite motocikle, a nemate položen vozački ispit A kategorije?

Nikakav problem! Zašto voziti motocikl bez vozačke i plaćati visoke kazne i dovoditi sebe u opasnost? Nudimo Vam najkvalitetniju obuku za A kategoriju, jer dugogodišnje iskustvo vožnje motocikla prenosimo na Vas, mi ne obučavamo da bi se položio ispit mi stvaramo vozače! Ako imate već položen vozački B kategorije dovoljno je da nam se obratite i odmah možemo krenuti sa obukom.

Kontakt

Za sve informacije kontaktirajte nas preko naše fb stranice u inbox 📩, pozivom na 📱 061 874 813 ili slanjem poruke u DM putem Instagram profila autoskolabosna.